Ngjitje ne malin
e Velecikut

Per ata qe kane pasion ecjen ne mal, Mali i Velecikut
eshte nje vend perfekt per ta ushtruar kete pasion.

Rreth 1800m mbi nivelin e detit mali i Velecikut ofron
nje terren mjaft te mire dhe pamje magjepse.

Sofra e malesorit ofron guida turistike qe do ju shoqerojne
deri ne piken me te larte te malit.

Explore

Perreth malit te Velecikut ndodhen disa shpella
shume te lashta te cilat kane nje histori shume domethenese.

Per shembull shpella e Pellumbave.

30m e thelle dhe 20m e larte shpella e Pellumbave ofron
nje pamje fantastike te dritave qe depertojne ne brendesi te saj.

Shpella e Shtogut.

20m e thelle dhe 13m e larte kjo shpelle ofron forma interesante gjeologjike.