Sofra e Malesorit ju uron mireseardhjen!

Nje pershkrim i shkurter rreth sofres sone...

Sofra e Malesorit

Shtrihet ne brendesi te alpeve shqiptare. 

Me nje peisazh te mrekullueshem Sofra e Malesorit ofron cilesi dhe komoditet per te kaluar fundjaven tuaj. 

Qetesi , bukuri dhe relax larg zhurmes se qytetit. Vilat tona jane te ndertuara me guret e vendit dhe brenda jane te veshura me dru. Kjo eshte e lehte per ta provuar pasi sapo te hyni ne vilat tona do te ndjeni eren e drurit. 

Ushqimet e zones

Ushqimi eshte nje tjeter prioritet qe ne kemi. 

Te gjitha gatimet qe ofrohen jane 100% bio dhe te gjitha te zones sone. 

Ketu mund te permendim per shembull mishin e ferlikut (ne hell), patatja e zones , djathi i dhise si dhe shumllojshmeri zarzavatesh te zones. 

Ndersa ju shijoni pamjen magjepse dhe ushqimin e shijshem mund te ofrojme dhe pije te ndryshme te gjitha te prodhuara nga zona e Razmes. Vere , raki apo lengje te tjera mund te ofrohen gjate pushimit tuaj ne sofren tone.

Vila nga brenda

Ambiente te ngrohta dhe te shendetshme. 

Ky eshte pershkrimi qe ne i bejme ambienteve te brendshme te viles sone. 

Nderkoh qe ju shijoni ushqimin tuaj brenda viles oxhaku ofron nje pamje dhe nje ngrohtesi qe do jua shtoje kenaqesine.

Veranda

Per te shijuar me mire pamjen fantastike te malit Maranaj dhe malit te Velecikut e ku ka me mire se nje gote vere ne dore i ulur ne varanden e sofre sone. 

Sofra e Malesorit

Shtrihet ne brendesi te alpeve shqiptare. 

Me nje peisazh te mrekullueshem Sofra e Malesorit ofron cilesi dhe komoditet per te kaluar fundjaven tuaj. 

Qetesi , bukuri dhe relax larg zhurmes se qytetit. Vilat tona jane te ndertuara me guret e vendit dhe brenda jane te veshura me dru. Kjo eshte e lehte per ta provuar pasi sapo te hyni ne vilat tona do te ndjeni eren e drurit. 

Ushqimet e zones

Ushqimi eshte nje tjeter prioritet qe ne kemi. 

Te gjitha gatimet qe ofrohen jane 100% bio dhe te gjitha te zones sone. 

Ketu mund te permendim per shembull mishin e ferlikut (ne hell), patatja e zones , djathi i dhise si dhe shumllojshmeri zarzavatesh te zones. 

Ndersa ju shijoni pamjen magjepse dhe ushqimin e shijshem mund te ofrojme dhe pije te ndryshme te gjitha te prodhuara nga zona e Razmes. Vere , raki apo lengje te tjera mund te ofrohen gjate pushimit tuaj ne sofren tone.

Vila nga brenda

Ambiente te ngrohta dhe te shendetshme. 

Ky eshte pershkrimi qe ne i bejme ambienteve te brendshme te viles sone. 

Nderkoh qe ju shijoni ushqimin tuaj brenda viles oxhaku ofron nje pamje dhe nje ngrohtesi qe do jua shtoje kenaqesine.

Veranda

Per te shijuar me mire pamjen fantastike te malit Maranaj dhe malit te Velecikut e ku ka me mire se nje gote vere ne dore i ulur ne varanden e sofre sone.