Mirësevini në sofren tonë

Vendi perfekt
për të shijuar natyrën

Razma

Razma është një ndër pikat turistike më të aferta me qytetin e Shkodres. Ndodhet në komunen e Shkrelit, në nje distance 43 km larg qytetit dhe 65 km larg bregdetit (Velipoja). Zona e Razmës është rreth 900 m mbi nivelin e detit. Kjo është shumë e përshtatshme për zhvillimin e turizmit malor veror dhe dimëror.

3D & 360° Virtual Tour